elle's FotoPage - one day at a time

By: elle labelle

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Jul-2011 10:21 Email | Share | Bookmark
Bercanda di pinggiran tasik....

Suka sangat masa discover tempat ni (orang lain dah lama dah bersantai kat sini - aku baruuuu tau ghopernya).. Lokasi Pusat Maritim Putrajaya - kat belakang Hotel Pulman.. kat area PICC.. ada pantai buatan, ada kolam renang, ada tasik, ada grand stand tempat orang tengok lumba boat... Petang-petang kalau jalan-jalan ambil angin - memang best sangat!

Budak-budak dok asyik nak mandi, nak main air, tak nak balik.. hehehehe...


Berlatarbelakangkan Hotel Pulman.






sila abaikan kaki yang ada skit b*** tu ya.. sila fokus kepada air yang nyaman & tenang..


hahaha ni lagi teruk berbulu!!


time tu baru lepas pertandingan power boat kategori medium (rasanyalah)


sib baik takde gambar den, kalo tak memang sah my behind is the broadest! hahahaa!


orang tak cukup aiskrim


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net