elle's FotoPage - one day at a time

By: elle labelle

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 1-Jul-2011 10:04 Email | Share | Bookmark
Bestnya rasa macam student semula!!!

Team building yang ofis buat kat Taman Negara Pahang memang best best dan bestt!! Jungle tracking, canopy walk, river rafting (rakit buat sendiri dari pelampung) memang membuatkan aku rasa macam zaman student kat UUM dulu... tapi lagi best sebab masa kita jadi student, tidur tak selesa sangat.. Ni, kitaorang dapat proper room kat resort hehehe... kiranya kurang mencabar la skit.. tapi usia pun dah lewat skit kann.. hahahaha

aktiviti sukaneka memulakan acara 'ice-breaking'














View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net