elle's FotoPage - one day at a time

By: elle labelle

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 8-Oct-2010 13:40 Email | Share | | Bookmark
Hari raya bersama - pertemuan 8 mata....!!

Raya tahun ni sungguh bersejarah... mak dan abah beraya sekali dgn mama n ayah kat Besut!! Bestnya!! terus dapat 2 in 1..!! Semuanya tak dirancang.. sepatutnya mak n abah raya kat putrajaya (saja ubah angin beraya kat sini pulak) tapi last minit lepas solat raya semua setuju balik Besut! YeAhh Bebehh!!


ayah - as usual, is not in d picture... abah, mak, mama n along




Friday, 8-Oct-2010 13:40 Email | Share | | Bookmark
Mandi pantai

Sepanjang 3 hari kat Besut, tak banyak yang boleh buat, tapi sempat la bawak budak-budak mandi pantai... dan sempat la jugak pegi kota bharu.. hehehe... Orang yang tak pernah mandi kat pantai.. sungguh la taksub sekali.. cuma cuaca agak sejuk sebab masa tu asyik mendung n hujan je petang-petang..

Pantai Bukit Keluang - sesuai untuk orang tak tahu berenang mandi.. pantainya landai, sampai ke tengah pun masih cetek lagi... tapi budak-budak ni mandi takat kat tepi je, takut nk ke tengah2 walaupun tengok ramai orang pegi "mudik" ke tengah tu....


atuk je ikut, nenek malass...




pantai yang landai[/size]


Tuesday, 3-Aug-2010 12:34 Email | Share | | Bookmark
Shopping spree with the ladiess in HCM

tengah salin sifir rm-vnd-usd-vnd-rm
sambil minum kopi kat kedai kopi LCCT
1st time autogate user
View all 63 photos...
1. Pegi dgn mem-mem semuanya.
- 1st time to Saigon

2. Pegi utk 3 hari 2 malam - stay kat Thant Thu hotel USD20 per night
- kettle takde, tapi boleh request dgn reception dia akan hantar satu balang termos ke bilik.
- pilih bilik betul2- bilik pertama kitaorang bau rokok giler-giler, mintak tukar bilik lain..

3. Sebelum pegi, baik khatam thread ni betoi2..
http://forum.cari.com.my/viewthread.php?tid=495870&extra
- tempat shopping
- places to go
- what to expect

4. Jangan percaya sangat dgn org vietnam ni, walaupun vietnam muslim yang jual makanan/telekung kat area pasar malam tu... kalau ada geng, venture je sendiri reramai... gue terkena, dia janji nk bawak kat tempat jual murah, tapi at last tempat tu rupanya bukan all under one roof.. buang masa, buang duit teksi.. yang paling sadis - tak dapat beli apa2 pun sebab masa dah semput..

Apa-apa, layan gambar yeahh...


Saturday, 17-Jul-2010 02:27 Email | Share | | Bookmark
Pesta Bunga Putrajaya 2010

 
Tak boleh bukak mata, panas!
 
View all 6 photos...
Pegi tengah-tengah hari buta.. panass!! Dah la budak2 pakai baju kurung (sebab lepas tu nk g kenduri!!) Tapi pegi gak sebab semangat nak memeriahkan lagi pesta bunga ni!!


Saturday, 12-Jun-2010 15:18 Email | Share | | Bookmark
Happy Bday

 
 
 
View all 5 photos...
My 36th bday.. how time flies.. got a special cup-cake from wiz... love it!!


my bday cake



and love messages from the kids... *terharu*


from haikal


sob sob.. ni yg terharu...


from sofea




last but not the most least - from khadija - the baby...


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net