elle's FotoPage - one day at a time

By: elle labelle

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  [25]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Aug-2007 00:45 Email | Share | | Bookmark
Citer Haikal

CIC boy - 4 tahun.. tembam lagi.
5 tahun... dah kecut skit.. tapi tetap ensem
dah 6 tahun, start buat muka bila amik gambo.
Since this is my early percubaan untuk ber-fotopages, I'll start with Haikal.
Dari dulu sampai sekarang, dia la yang paling 'makan saman'. That comes as a suprise, actually - since he's a boy and the eldest!
Yang paling concern pasal tak tuup suis elektrik, dia la... komputer hari tu den lupo nak switch off kat main plus.. dia yang marah2 n pegi off kan.
TV kalu pasang tapi takde org tgk, dah bising sapa tak tutup tv...
Why? Becoz dari dulu den takutkan dia (not a good method - i know!) kalau tak tutup suis karen, nanti TV jadi panas nanti dia meletup... rumah terbakar... haikal nanti takde rumah... baju semua habis.. Rupanya memang terpahat di minda dia... cian Haikal ! But for a better reason, kan--


Monday, 20-Aug-2007 23:45 Email | Share | | Bookmark
Hobby along

Ultraman dan keretanya
Dua gadis pingitan
Incredible Hulk Hitam
View all 6 photos...
Ni la hobi along, mengabadikan koleksi mainannya. Kalah Haikal.


[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  [25]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net