elle's FotoPage - one day at a time

By: elle labelle

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Apr-2009 13:10 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan Malam-malam



Malam minggu lepas, boring pulak dok kat rumah - so - kitaorang pun keluar "round-round" sekitar Putrajaya.. pusing2 sampai le ke Hotel Pullman.. cantik sungguh senibina hotel tu!!! Sayang kami tiba lepas hujan dan malam pulak tu - so amik gambar pun kureengg.
Ni aku lak nk promo ni - Starting 7 April - hotel ni buat promosi - deluxe room (standard room) = RM180 ++.. tak masuk breakfast.. kalau tambah breakfast - harga promosi gak - RM20 sekepala.. macam menariks gak.. hehehee.. apa2 pun - tengok ler gambar dari website hotel ni...



Friday, 20-Mar-2009 10:45 Email | Share | | Bookmark
Teringat Osaka...

Dgn keluarga angkat, pakai kimono. With Kak Zai (J. Penilaian)
Kinkankuji Temple (Kuil Emas), Kyoto
Kyoto main train station
View all 11 photos...
Tadi tengok fp somebody... dia baru balik dari Osaka.. Aduh, tring!! tetiba aku pun bagai di pingit2 membuka gambar2 lama dan kenangan masa kat sana.. waduh waduh waduh.. rindu gile! Tak tahu bila la ada pitis nk pegi sana lagi.. kalau tak kerana kursus dan kerja, sure aku tak sampai dah kat negara orang ni.. BAgai kebetulan, hari ni, genap la 3 tahun aku pulang dari sana...

Orang kata pegi Jepun susah cari makan halal - aku takde masalah langsung dgn makanan halal, mainly becoz tekak aku selera gilos dgn sushi n soba n udon.. menda2 tu seafood, so tak risau isu halal ni. Kat sana le aku terpengaruh tengok org beli dan aku pun beli jugak le set noritake yang sampai sekarang tak guna langsung, simpan je!! Tak penah hayat aku terfikir boleh nak beli barang mewah sebegitu! Teruk betoi!! Tapi, memang cantik set tu - aku intai2 kat sini takde tau hehehe.... terbang 1k gak beli menda alah tu.. BAlik sini sakan nk clear credit card..

Merasa le aku pertama kali nengok bunga sakura, pakai winter coat (hehehe - kat Mesia kan takleh pakai baju tetabal gitu!!), kesejukan cuaca sebelum salji turun (barang seconet rasa!), naik Bullet train, pegi Isetan Tokyo (besar bangaattt), Universal Studio, dan macam2 lagi kategori first time di negara orang...

So, relex and enjoy the pics..


Saturday, 28-Feb-2009 04:29 Email | Share | | Bookmark
Konsert Alam M Nasir

Best pegi konsert M Nasir!! Lagu-lagu yang M Nasir nyanyi secara akuastik (keroncong Ana, Suatu Masa, Getaran Jiwa, Juwita, Apokalips) memang lagi best secara live!
Tapi spoil sound system kat Istana Budaya kureenngg.. rasa terOver kuat pulak.. So bila lagu rancak skit memang bunyi guitar pecah n bingit gila... Time rasa tak tahan tu ada gak aku tutup telingaa.. dada memang doksah cakap ler, sakit sebab musik kuat sangat...

Tapi sifu tetap maintain 3 jam buat persembahan.. non stop... M Nasir really ROCK!!



Sunday, 22-Feb-2009 03:52 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Haikal

Happy 8th Birthday Haikal... As usual, tak de majlis besar-besaran (niat tu ada.. hehehee. tapi sampai sekarang tak terbuat lagi!), cuma kek birthday, candles - and prayers from ibu, abah, atuk dan nenek mengiringi kesyukuran hari ulangtahun Haikal yang ke 8.

Sayangnya tak amik gambo masa hari tu - sebab angin "kus-kus" melanda ku (!!), just gambar masa tengok movie Upin Ipin n gambar masa pegi MPH je...




Semua excited nk tengok wayang, awal-awal dah pakai baju salji


Best citer Upin Ipin!!


pg MPH pun dah malam depa ni dah pakai baju tido..


Tuesday, 10-Feb-2009 16:22 Email | Share | | Bookmark
Tudung Ekin

Tak sangka sungguh aku telah terpengaruh oleh tudung ekin!! Padahal skit pun aku tak minat ekin mahupun pasangannya! Tapi tudung ekin memang convenient sungguh! Senang nak pakai, cepat, dan "awning" dia memang kelas! Heheheee.. Dulu masa memula keluar, aku nengok harganya dalam RM35 ++ tapi sekarang kat pasar malam dah boleh dapat RM10 sehelai.. Kualiti pun - bole laa... sepadan dgn harganya tu. So, tadi, dengan segala sukacitanya aku telah menambah koleksi tudung ekin ku! Almaklumlaa... sekarang tak masuk ofis boleh la pakai tudung yang ala-ala casual ni.. gaya student gitu!

Sekarang memana pun sarung tudung ni je.. hantar anak n amik anak, pegi kelas, pegi pasar malam, pegi pasar, pegi shopping.. heheheeee.....





[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net