Automate your Marketing
with Womplify




 
elle's FotoPage - one day at a time

By: elle labelle

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 26-Jul-2011 10:21 Email | Share | | Bookmark
Bercanda di pinggiran tasik....

Suka sangat masa discover tempat ni (orang lain dah lama dah bersantai kat sini - aku baruuuu tau ghopernya).. Lokasi Pusat Maritim Putrajaya - kat belakang Hotel Pulman.. kat area PICC.. ada pantai buatan, ada kolam renang, ada tasik, ada grand stand tempat orang tengok lumba boat... Petang-petang kalau jalan-jalan ambil angin - memang best sangat!

Budak-budak dok asyik nak mandi, nak main air, tak nak balik.. hehehehe...


Berlatarbelakangkan Hotel Pulman.






sila abaikan kaki yang ada skit b*** tu ya.. sila fokus kepada air yang nyaman & tenang..


hahaha ni lagi teruk berbulu!!


time tu baru lepas pertandingan power boat kategori medium (rasanyalah)


sib baik takde gambar den, kalo tak memang sah my behind is the broadest! hahahaa!


orang tak cukup aiskrim


Friday, 22-Jul-2011 09:47 Email | Share | | Bookmark
Wedding oh wedding

 
 
 
Seronok sungguh sebab mendapat jemputan kawin dari staff kat ofis... alhamdulillah, dapat memelihara diri dari godaan syaitan... semoga mahligai yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat..

Kepada Isma: Selamat Pengantin baru, terima kasih atas undangan - sesungguhnya walau tersesat sampai juga kami ke Kelang tu!!



Kepada Ja: Tahniah Ja, sampai jugak ke rumah Ja di Cyberjaya walaupun dekat sejengkal je dari Putrajaya...




gambar pengantin tak ambik.. tapi kat kawasan rumah engatin ambik pulak.. sorry ye Ja.. nanti tunggu upload gambar kat facebook lar yee!!


Tuesday, 19-Jul-2011 10:17 Email | Share | | Bookmark
Mod bayar hutang

 
Lama tak puasa.... memang pancit sungguh... tapi mengenangkan hutang ku kepada Nya, nak tak nak wajib kena buat! Itu adalah tanggungjawab aku menggantikan puasa yang telah ditinggalkan semasa Ramadhan lalu.. Tapi nasfunya - ya rabbi... lelebih lagi aku gatai pegi tengok website resepi.. apa lagi!! SABAR!!!

Ramadhan bakal mendatang tak lama lagi.. surau di kawasan kejiranan rumah dah nampak macam nak siap.. mintak-mintak lah sempat buat tarawikh kat situ.. tersa keseronokannya... masa ni la juga boleh berkenalan dengan jiran-jiran dari kawasan sekitar... Memang perkumpulan jiran amat-amat diperlukan di kawasan 'bandar' ni... masing-masing sibuk kerja, balik rumah masuk terus.. kadang-kadang weekend, memang urusan peribadi di sana-sini - mana la nak beramah mesra dengan jiran... Bibik lebih kenal jiran dan anak-anak jiran! Macam man ni!!!



update 24 Julai 2011:

Surau dah siap secara fizikalnya, pagi ni ada gotong royong membersihkan kawasan surau dan beramah mesra dengan jiran-jiran yang sudi hadir pada majlis pot-luck gotong royong surau ni...
Yang tinggal finishing touch je - karpet dalaman, sejadah, telekung, dan bahan-bahan bacaan...
aku harapkan, ramadhan kali ni, banyak lah dapat kami sekeluarga spend kat sini!!



Friday, 1-Jul-2011 10:04 Email | Share | | Bookmark
Bestnya rasa macam student semula!!!

Team building yang ofis buat kat Taman Negara Pahang memang best best dan bestt!! Jungle tracking, canopy walk, river rafting (rakit buat sendiri dari pelampung) memang membuatkan aku rasa macam zaman student kat UUM dulu... tapi lagi best sebab masa kita jadi student, tidur tak selesa sangat.. Ni, kitaorang dapat proper room kat resort hehehe... kiranya kurang mencabar la skit.. tapi usia pun dah lewat skit kann.. hahahaha

aktiviti sukaneka memulakan acara 'ice-breaking'














Friday, 1-Jul-2011 09:54 Email | Share | | Bookmark
Sunset in Kundasang

Indah sungguh ciptaan Allah.. dan syukur alhamdulillah, Allah mengizinkan aku untuk menikmatinya... Bagaimana agaknya jika pancainderaku ditarik... penglihatan, pendengaran dan sebagainya... Sesungguhnya hamba mu ini amat jahil lagi kerdil Ya Allah... ampuni lah dosa ku, Ya Allah....









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net